Besøg John of God – en oplevelse for livet!

Healingrejser til John of God. Her er John of God på scenen i Casa de Dom Inácio.

John of GodJohn of God, hvis rigtige navn er Joao Texiera de Faria, har healet mennesker i mere end 50 år. João Texiera de Farias arbejde på Casa de Dom Inacio er beskrevet i flere bøger og har været vist på tv i mange lande. Den seneste bog på dansk hedder TRO FLYTTER BJERGE, og du kan læse om den her.

Mennesker fra hele verden kommer til hans Casa de Dom Inácio, og vidnesbyrderne er mange, om hvordan mennesker er blevet healet for sygdomstilstande, som betragtes som uhelbredelige. Det koster ingenting at deltage i aktiviteterne på Casa de Dom Inácio. Joäo er til stede hver onsdag, torsdag og fredag. For fattige, rige, åndeligt søgende, nysgerrige og syge. Alle er velkomne og behandles lige. Området er åbent alle dage.

Casa de Dom Inácio ligger halvanden times bilkørsel fra hovedstaden Brasilia i byen Abadiânia, hvor jorden er meget rig på krystaller. På Casa de Dom Inácio begynder healingprocessen på forskellige måder. Mange oplever direkte forandringer, mens andre behøver længere tid for at opdage dem. Nogle rejser tilbage for at få flere behandlinger og besøge de høje energier, som området og aktiviteterne byder på.

Stillegruppen – fokus på din egen healing 

På alle Weforyou’s healingrejser tilbyder vi “Stillegruppe” . Det er for dig, som vil højne dine energier maksimalt og vende dine energier indad i stedet for at bruge din energi på socialt sniksnak. Rejsen varer i 2 uger.

Weforyou rejser med små grupper og med dansk guide, som er godkendt af Casa de Dom Inácio. Læs mere om guiderne her. Marianne Knudsen og Karine Parello-Plesner.  Læs hvad gæsterne siger om at rejse med Weforyou

Vi bor på Hotel Amazonas, som ligger 100 meter fra Casaen. Vi bor altid på enkeltværelse med bad og toilet. Og hotellet serverer dejlig mad med masser af frisk frugt og grøntsager. Værelserne er fine og rene med godt sengetøj, men standarden er enkel.

Se rejsedatoer og priser her

Læse mere om virksomheden Weforyou her

Se hvad andre har oplevet på deres rejse her

 

9_triangle_smallTrekanten er kendetegnet for Casa de Dom Inácio. Siderne i trekanten symboliserer tro, kærlighed og barmhjertighed. Der findes tre trekanter for bøn sat op på vægge i Casan. En i samlingssalen ved scenen, en i Current og en udenfor. Man kan sætte breve med bønner eller ønsker om healing i bunden af trekanten eller man kan aflevere disse i sekretariatets vindue. To gange om dagen samles disse ind for at Entiteten kan give sin velsignelse. 
 

På Casa de Dom Inacio ser man ofte, at mennesker lægger lapper i trekanten og derefter placerer panden i trekanden for at bede en stille bøn.