Kurrejse til Spa Dolenjske Toplice

Spa Dolenjske Toplice - Hotel Kristal

Spa Dolenjske Toplice – Hotel Kristal med den fyrstelige atmosfære

Kurrejsen – du får lyst til at komme igen og igen!

Bølgende landskaber, ægte mennesker og helende vand. Vi er helt forelskede i Slovenien! På vores rejser nyder du godt af slovenernes store viden om urter, mineraler og behandlinger. Du bader i vand, som er beriget af bjerggrunden. Vandets forskellige energier og egenskaber har styret valget af rejsemål. Og du kan rejse, når du vil.

De varme kilder udspringer under de gamle bade

Vi indbyder til en fantastisk kurrejse for kroppen og sjælen. Her i Spa Dolenjske Toplice kan du bade dagen lang i de termiske bade med 32 grader varmt vand. Og du kan lade sjælen holde fri, slappe af og bare nyde. Allerede så tidligt som i 1770 blev vandets medicinske fordele analyseret og kendt. Siden har Spa Dolenjske Toplice været et af de mest velrenommerede kursteder i Europa.

Du finder selv ud af,  hvornår du vil rejse og kan sammensætte din rejse som du vil. Du kan nøjes med Basispakken, som giver dig mulighed for at udnytte alle hotellets faciliteter. Og så kan du supplere med enten Behandlingspakken, Wellness-pakken eller Detox-pakken. Alt efter temperament, behov og ønsker. Det hele tilrettelægges hjemmefra.

I Basispakken indgår

Ophold på det 4-stjernede Hotel Krystal i delt dobbeltværelse
Fuld pension med morgenmad, frokost og middag. Det er sund og rigelig mad, og til alle måltider er der masser af frugt og grønt
Badekåbe under opholdet
Fri tilgang til flere pools med det termiske vand
Adgang til Oasis-saunacenter med 5 forskellige saunaer
Et stort udvalg af planlagte aktiviteter  hver dag bl.a. vandgymnastik
Fredag og lørdag aften er der stemningsfuld aftenbadning og også levende musik
Basispakken koster kr. 975,- kr. pr. døgn med ophold på det 200 år gamle og fyrstelige Hotel Kristal. Det er super værelser med alle faciliteter.
Hertil kommer fly og transfer. Du er velkommen til selv at booke fly. Transfer kan jeg give dig en pris på, når jeg ved, om I er flere der rejser sammen. Man flyver enten til Ljubljana (her er direkte fly) eller til  Zagreb.

De varme kilder udspringer under de gamle bade

De varme kilder udspringer under de gamle bade

Behandlingspakken
I pakken indgår 16 behandlinger, og disse bliver individuelt planlagt efter den første lægesamtale. Behandlingerne er virksomme overfor alle former for sygdomme i bevægeapparatet især reumatisme. De er ligeledes virksomme mod for højt blodtryk, neurologiske sygdomme, diabetes, kronisk træthedssyndrom, fibromyalgi, eksemer og autoimmune sygdomme. Og rigtig mange tager denne type rejse efter operationer især kræftoperationer. For at få det fulde udbytte ud af denne pakke skal din rejse vare min. 10 dage. Pris for behandlingspakken med 16 behandlinger og 2 lægesamtaler kr. 2.975,-.

Wellness-pakken

Det japanske bad med 40 grader varmt vand

Det japanske bad med 40 grader varmt vand

Her forkæler vi dig! Med 5 behandlinger som alle er utroligt luksuriøse og afslappende. Pakken indeholder: 1 bodyscrup med knuste, økologiske vindruekerner, som er rige på antioxidanter (20 minutter), 1 reflekszonemassage (30 minutter), 1 delkropsmassage (20 minutter), 1 detox-aromaterapi (45 minutter) og 1 lerindpakning for hele kroppen (45 minutter). Wellness-pakken med 5 behandlinger koster 1.980,-.

Læs mere om Dolenjske Toplice her
Læs mere om det termiske vand her
Vil du gerne spille golf, så læs her
Kontakt mig  for en snak om lige netop din rejse! – Telefon 21 19 16 59

Click here to add your own text